Uw partner in planten!

Nudim is een dynamisch import en export bedrijf van kamer- en tuinplanten dat sinds 1997 in de branche opereert. Wij importeren onze exotische planten vanuit de hele wereld en werken nauw samen met de kwekerijen aldaar.
Onze klanten zijn groothandels, tuincentrums, supermarkten en projectontwikkelaars. Voor bloemisterij artikelen bent u bij ons aan het juiste adres, of u nu op zoek bent naar bijstekers, foam, craftpapier, decoratieve hoezen, plantenbakken, zijdebloemen en planten of decoratie artikelen wij kunnen u daarbij helpen, Nederland is wel klein maar is een van de koplopers op het gebied van de laatste trends!
Werkt u veel samen met projectontwikkelaars, tuinarchitecten en interieurontwerpers die op zoek zijn naar een bepaalde soort planten en/of beplanting?
Met onze wereldwijde ervaring op dit gebied kunnen wij u een duidelijk advies meegeven over wat er wel of niet geplant kan worden in een bepaald klimaat.

Door de tijd heen heeft Nudim zich ontwikkeld als serieuze speler op deze markt en proberen wij steeds nieuwe grenzen te overtreden.
Wij weten als geen ander dat kwaliteit, prijs, service, breed assortiment en persoonlijk contact behoren tot de belangrijkste waarden in onze branche.
Onze verkopers spreken vloeiend Engels, Spaans, Catalaans, Italiaans, Frans en Duits dus in de meeste gevallen kunt u uw eigen taal spreken!
Uw verkoper is uw aanspreekpunt voor al uw vragen of het nu over planten, transport of administratieve vragen gaat.

Ons bedrijf is gevestigd in ‘s wereld grootste bloemen- en planten veiling Flora Holland te Aalsmeer.
Elke dag kopen wij vers in op de klok bij meerdere veilingen en werken nauw samen met geselecteerde kwekers en bemiddelaars.

In onze webshop hebben onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week de mogelijkheid tot het plaatsen van orders, inzage van de voorraad, prijzen en het downloaden van foto’s, containeroverzichten en hun eigen database.

Het transporteren van bloemen en planten vergt veel zorg.
De containers worden bij ons dan ook zorgvuldig en zo compact mogelijk opgebouwd.
Samenwerking met diverse transportbedrijven stelt ons in staat een snelle en goede logistieke prestatie te kunnen neerzetten die past bij de specifieke wens van onze afnemers, waar dan ook ter wereld.
Door transport binnen en buiten Europa in geconditioneerde vrachtwagens arriveren onze producten in een optimale conditie bij onze afnemers.
Afhankelijk van het land waar we naar exporteren gaan de zendingen per zeecontainers, met rederijen die voor u de snelste route bepalen.
De daarbij behorende exportdocumenten en/of keuringen worden door ons opgemaakt zodat u daar geen zorgen aan heeft.